alt 1alt 2alt 3alt 4alt 5alt 6alt 7
2014-02-20

Laboratóriumunk tovább bővíti kapacitását. Ennek érdekében megvásárlásra került Gyulán, a Henyei Miklós u.52 szám alatti ingatlan.

Tovább
2014-02-18

Életbe lépett a transzzsírsav rendelet. 2014. február 18-tól hatályos az élelmiszerekben található, a szakemberek szerint komoly egészségkárosító hatású,

Tovább

 


Bemutatkozás

Az élelmiszerbiztonság és minőség kérdése kiemelt jelentőségű az élelmiszerlánc bármely szereplője számára: a mezőgazdasági termelőtől kezdve, a takarmány előállítókon, állattartókon keresztül éppúgy, mint az élelmiszer feldolgozásban és kereskedelemben.
Az élelmiszer előállítás bármely szakaszában fontos alapelv a megelőzés. Ez kizárólag a megfelelő minőségű monitoring tevékenységgel érhető el.

Tovább...

_________________________________________________________________________________

LIMS – Laboratóriumi Integrált Adatkezelő rendszer

A lehető leggyorsabb eredménykiadás érdekében!
Kétségtelen, hogy a Partnerek számára kiemelkedően fontos a lehető leggyorsabb eredményközlés. Ennek érdekében bevezetésre került a Food Analytica Kft-nél a Laboratóriumi Integrált Menedzsment rendszerünk (LIMS), mely szignifikáns mértékben hozzájárul az  eredménykiadás gyorsaságának és pontosságának növeléséhez. A LIMS Interneten keresztül bárhonnan hozzáférhető.

Tovább...